Lista e fugonave dhe e forstradave në Nikaj-Mërtur

 

Emri
Fshati
Tipi i mjetit
Telefon
Gjergj Lazri
Vrane
Foristrade (6+1)
+355 682070794
Pjeter Imeraj
Lekbibaj
Foristrade
+355 6866067144
Sokol Bushati
Bushat
Foristrade
+355 685331122
Vilson Leka
Curraj Poshtem
Foristrade (6+1)
+355 685490000
Sokol Qehaja
Tetaj
Foristrade
+355 684555789
Altin Rosaj
Lekbibaj
Fugon
+355 6853385453
Besmir Peci
Varg
Fugon
+355 685645164
Seladin Paplekaj
Lekbibaj
Fugon
+355 682897735
Altin Gjokli
Tetaj
Kamioncine
+355 685184755